Laptop Anda Jante ke Bertino?

laptop jantan

Untuk pengetahuan kita semua laptop atau notebook kita pun ada jantina
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina

Ikut je step kat bawah ni.

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
Save as = love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file tadi (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul-betul suara "i love u" tue....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu ler sebaliknya....

Enjoy! boleh wat korang gelak tau.... saje nak korang segarkan mata2 yang kuyu dah tu...

kredit syok.org

3 comments.. read them below or add one