Pendrive Unik Menjadi Kegilaan Pengguna Masa Kini

pendrive unik

Salam hormat,

Sangat teruja dengan design yg dihasilkan.walau dengan sekali pandang pasti ramai yang tertarik untuk memilikinya.Tambahan pula kita boleh memilih design sendiri tentulah ia lebih unik dan menjadi kebanggaan kita disebabkan hnya kita saja yang memilikinya .Wow sungguh awesome....

Review sikit tentang pendrive unik nie

pendrive unik Malaysia
Memang unik kan? Mempunyai bentuk yang nipis menyerupai kad.Tidak pernah terpikir dalam kotak fikiran kita pendrive seunik nie kan.Hanya tolakkan cip ke atas untuk menggunakannya.Sangat mudah,ternyata berbeza dan unik kan.

pendrive unik
Abadikan memori terindah bersama yang tersayang, ini pasti menjadi sesuatu yg paling kita hargai bukan?Selain menjadi memori storan komputer ia juga menjadi memori yg teristimewa bersama tersayang.

thumbdrive unik

Abadikan gambar artis/ahli politik atau sesiapa sahaja yang menjadi inspirasi anda selama ini.Unik memang unik.Mesti memilikinya kan.

Abadikan detik-detik terindah , pastinya ada detik-detik terindah yang sukar kita lupakan kn.Memang terbaik la pendrive unik nie...rugi kan kalau tak dapat memilikinya.
Camna nak tempah nie?Macam best la plak.....!!!!

Mengenai tempahan ini pula, konsepnya adalah pra-pesanan. Satu tarikh tutup ditentukan dan tempahan hendaklah dibuat selewat-lewatnya pada tarikh tersebut - termasuk pembayaran. Untuk bulan November, tempahan dibuka pada 31.10.2011 (Isnin) dan telah memilih 14.11.2011 (Isnin) sebagai tarikh tutup.

Selepas itu, tempahan pen drive dihantar kepada pengilang untuk disiapkan. Biasanya, dalam tempoh tiga minggu, tempahan pen drive boleh sampai kepada pelanggan.

Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan ini, bolehlah ke SINI

Hubungi untuk pertanyaan;-

Email ;tasseri_ent@yahoo.com
Blog ;Kedai Pen Drive Yoonik
Page di FB; Pendrive UnikKelebihan pendrive secara teknikal

  • Tidak terjejas oleh kesan calar, hakisan ataupun habuk yang sering menjadi masalah pada storan magnetik dan optikal serta tahan lasak.
  • Bersaiz kecil dan mudah dibawa ke mana-mana.
  • Sesetengah model pendrive adalah serbaguna dan boleh juga digunakan sebagai pemain audio.
  • Boleh digunakan pada mana-mana komputer yang dilengkapi port USB. Kebanyakan komputer pada masa sekarang mempunyai sekurang-kurangnya 2 port hub USB, manakala tidak semua komputer mempunyai perakam CD/DVD±RW.
  • Ketumpatan storan data yang tinggi. Sesetengah model pemacu kilat boleh menyimpan lebih banyak data daripada sekeping DVD (4.7 GB).
  • Disokong oleh semua sistem pengoperasian terkini.
  • Kitar tulis-padam yang lebih tinggi. Sekeping CD-RW dan DVD±RW mempunyai kitar tulis-padam sehingga 1,000 kali manakala DVD-RAM pula mempunyai kitar baca-padam sebanyak 100,000 kali. Sebuah pemacu kilat USB lazimnya mempunyai kitar tulis-padam sehingga melebihi setengah juta kali sebelum gagal.


Nota kaki: Jangan lepaskan peluang keemasan nie.........!!!

{ 9 comments.. read them below or add one }